top of page

Vini Yoga

“Yoga is niet op je hoofd leren staan, zoals vele mensen denken, maar leren hoe we op ons eigen twee benen kunnen staan.”
(Swami Satchidananda) 

Vini Yoga

Yoga is meer dan yogahoudingen op een matje. Het brengt je geest tot rust en helpt je te herbronnen. Je ziet weer helder waar voordien mist hing.


In deze vorm van yoga gaat het er niet om kost wat kost je benen in je nek te leggen. Je forceert je lichaam niet in de yogahouding, maar net andersom: de yogahouding is eenvoudig en aangepast aan jouw lichaam. De yogahoudingen en het contact met je adem zijn je gids om je lichaam te leren kennen en je mogelijkheden en beperkingen te aanvaarden. 


Vini Yoga is er voor iedereen die op zoek is naar rust, naar een moment voor zichzelf. Voor wie het denken even los wil laten en nieuwsgierig is naar wat daaruit kan groeien.

 

Ervaring met yoga is niet nodig, deze yoga is er voor iedereen, voor elke leeftijd.  
 

Welkom!  
 

Bekijk onze kalender voor de uurregeling

110 euro voor een 10-beurtenkaart

(10 euro voor een eenmalige proefles)


authentiek
kleine groep
aandacht voor elke deelnemer

Zwangerschapsyoga
Fotolia_122828792_XL-a.jpg
Fotolia_122828792_XL-b.jpg
Docent

Docent

Joke Deraedt

Joke Deraedt (docent yoga- en zwangerschapsyoga) doorliep yogastages in verschillende tradities in binnen- en buitenland en koos uiteindelijk voor de authentieke yogaopleiding van T.K.V. Desikashar en Krishnamacharya (www.kym.org) waarin ze haar diploma behaalde. In deze yogatraditie wordt het accent gelegd op indivueel aanpassen van de yogahoudingen. Ze specialiseerde zich in zwangerschapsyoga (Lut van Melle)

Joke volgde ook diverse meditatie­trainingen (mindfullness, vipassana, yoga meditatie)  en behaalde het diploma lichaamsgeoriënteerde psychotherapie (beroepsopleiding New Man Academie, Nederland). Joke verweeft inzichten uit de yoga met die uit de lichaamsgerichte psychotherapie.

Ze is trotse mama van Lena en Seppe.

Contacteer ons

Contact

Dank je voor je bericht!

bottom of page