top of page

Mama-baby en postnatale yoga 

Een “me-time” momentje met jouw baby’tje

Mama-baby yoga helpt je om je lichaam en geest terug in balans te brengen na de bevalling. Bevallen is best een ingrijpende ervaring voor je lichaam!
 Via aangepaste en veilige yogahoudingen bouw je weer kracht en souplesse op. Met bijzondere aandacht voor jouw eigen tempo en jouw ademhaling.
Zo kom je tot rust in jezelf, mét je baby erbij. Je baby geniet mee!

 

Als je baby je nodig heeft, ben jij er natuurlijk om te troosten, te voeden of te verschonen.
 
We werken in kleine groepjes (max. 6 mama's met baby's), in huiselijke sfeer en er is tijd om je vreugde en mamatwijfel met elkaar te delen bij een kopje thee. 

Weten wanneer de volgende reeks start?

Check de kalender.


authentiek
kleine groep
huiselijke sfeer
aandacht voor mama en baby

Zwangerschapsyoga
Docent

Docent

Joke Deraedt

Joke Deraedt (docent yoga- en zwangerschapsyoga) maakte kennis met verschillende yogatradities in binnen- en buitenland en voelde zich helemaal thuis bij de authentieke yoga in de traditie van T.K.V. Desikashar en Krishnamacharya (www.kym.org), waarin ze haar diploma yogadocent behaalde. Deze yogatraditie legt het accent op de individuele aanpassing van yogahoudingen.

Joke specialiseerde zich in zwangerschapsyoga en postnatale yoga (o.m. bij Lut van Melle) en voltooit momenteel de masteropleiding Yogatherapie onder leiding van Dr. N. Chandrasekaran, in de traditie van Krishnamacharya. Daarnaast blijft ze zich bijscholen in yoga en zwangerschapsgerelateerde thema's.

Joke volgde diverse meditatie­trainingen en behaalde het diploma Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie (beroepsopleiding New Man Academie, Nederland). Tijdens haar lessen en individuele sessies verweeft ze inzichten uit de yoga met die uit de lichaamsgerichte psychotherapie.

Ze is trotse mama van Lena, Merel (†) en Seppe.

Contacteer ons

Contact

Dank je voor je bericht!

bottom of page