top of page

Mama-baby en postnatale yoga 

Een “me-time” momentje met jouw baby’tje

Mama-baby yoga helpt je om je lichaam en geest terug in balans te brengen na de bevalling. Bevallen is best een ingrijpende ervaring voor je lichaam!
 Via aangepaste en veilige yogahoudingen bouw je weer kracht en souplesse op. Met bijzondere aandacht voor jouw eigen tempo en jouw ademhaling.
Zo kom je tot rust in jezelf, mét je baby erbij. Je baby geniet mee!

 

Als je baby je nodig heeft, ben jij er natuurlijk om te troosten, te voeden of te verschonen.
 
We werken in kleine groepjes (max. 6 mama's met baby's), in huiselijke sfeer en er is tijd om je vreugde en mamatwijfel met elkaar te delen bij een kopje thee. 

Weten wanneer de volgende reeks start?

Check de kalender.


authentiek
kleine groep
huiselijke sfeer
aandacht voor mama en baby

Zwangerschapsyoga
Docent

Docent

Joke Deraedt

Joke Deraedt (docent yoga- en zwangerschapsyoga) doorliep yogastages in verschillende tradities in binnen- en buitenland en koos uiteindelijk voor de authentieke yogaopleiding van T.K.V. Desikashar en Krishnamacharya (www.kym.org) waarin ze haar diploma behaalde. In deze yogatraditie wordt het accent gelegd op indivueel aanpassen van de yogahoudingen. Ze specialiseerde zich in zwangerschapsyoga (Lut van Melle)

Joke volgde ook diverse meditatie­trainingen (mindfullness, vipassana, yoga meditatie)  en behaalde het diploma lichaamsgeoriënteerde psychotherapie (beroepsopleiding New Man Academie, Nederland). Joke verweeft inzichten uit de yoga met die uit de lichaamsgerichte psychotherapie.

Ze is trotse mama van Lena en Seppe.

Contacteer ons

Contact

Dank je voor je bericht!

bottom of page